29 Şubat 2020 Cumartesi

Marbella Gezilecek Yerler

Marbella Doğu Yakası Plajları

Marbella Doğu Yakası Plajları

Marbella'nın en iyi plajları, şehrin doğusunda, Monteros ve Don Carlos otelleri arasındadır ve Costa Bella ve El Alicate'i içerir. 6 kilometrelik (4 mil) sarı kum şeridi, konut kompleksleri ve kum tepeleriyle (Costa del Sol'da kalanların bir kısmı) kaplıdır. Deniz biraz uzak kalır, bu nedenle banyo güvenlidir. Her zevke ve bütçeye hitap eden plaj barları, birkaç özel plaj kulübü gibi kumları noktalamaktadır (örneğin, lüks yatların denizde demir attığı Nikki Beach'i arayın). Turistler ve yerliler yaz aylarında bu plajlara akın ediyor, ancak plaj barlarından ve otoparklardan kısa bir yürüyüşe çıkıyorsunuz ve havlularınız için daha az kalabalık bir yer bulacaksınız. Kolaylıklar: yiyecek ve içecek; cankurtaranlar (Haziran ortası - Eylül ortası); otopark (yaz aylarında ücret); duşlar; tuvaletler; su Sporları. En iyisi: yüzme; yürüme.

Çağdaş İspanyol Gravür Müzesi, Marbella

Kasko antiguo'daki restore edilmiş 16. yüzyıldan kalma bir sarayda, bu müze çağdaş İspanyol baskılarında en iyilerden bazılarını göstermektedir. Picasso, Miró ve Tàpies dahil İspanya'nın en ünlü 20. yüzyıl sanatçıları sergileniyor. Burada geçici sergiler de düzenleniyor.

Bonsai Müzesi, Marbella

Bonsai Müzesi, Marbella

Marbella'nın eski mahallesinin hemen doğusunda modern bir binada, Çin'den 300 yıllık bir zeytin ağacı da dahil olmak üzere bu minyatür ağaçlar koleksiyonu var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder