27 Ocak 2020 Pazartesi

Balayı villa Tatili

Balayı Villaları , her evli çift için önemli bir seçimdir. Balayı villaları tercih edecek olan evli çiftler 1 hafta belki de 2 hafta  orada kalacakları için seçimlerini titizlikle yapmak zorunda kalıyor.  Türkiye'nin tatil merkezlerinden olan Fethiye, Kalkan, Kaş, Bodrum ve Marmaris bölgelerinde de balayı villaları için çok kapsamlı çalışmalar yürütülmekte.

balayı villaları için öneri

Villa kiralama firmaları özellikle balayı villaları için ek çaba sarfetmekteler. Bu kadar emek bu kadar çaba sadece tatile gelecek çiftin 1 hafta boyunca istedikleri gibi bir tatil geçirmesi için. Tabi sektörde birçok firma ve birçok villa olunca rakabet de bir hayli fazla oluyor. Bu yüzden firmalar villalarını deniz manzaralı, denize yakın, havuzlu, ısıtmalı havuzlu, muhafazakar ve jakuzili diye ayırmaya başladılar.

Balayı Villaları Neden Bu Kadar Pahalı

Aslında pahalı olan villanın kendisi değil bulunduğu bölge ve villanın türü. Kısmen standart olarak birçok villa aynı oluyor. Fakat balayı villaları 2 kişilik tasarlanıyor. Denize yakın veya denize sıfır olarak da seçenek sunulan bu villaların fiyatları bulunduğu bölgeleye göre değişiklik gösteriyor. Deniz kenarında olan bir balayı villası haftalık 10.000 TL gibi bir fiyata kiralanırken doğa içerisinde denize uzak bir villayı haftalık 3000-4000 TL gibi rakamlara kiralamanız mümkün.

 Pahalılık bildiğiniz gibi göreceli bir kavram. Balayı tatilinizde de bu aynı şeydir. Kimi insana en lüksü verseniz bile daha da lüksünü isterken başka bir insan gördüğü ile yetinmeyi bilir. Bu da villayı tercih eden tatilcilerin, villanın fotoğraflarının ne kadar kaliteli olursa o kadar iyi olabileceğini  gösteriyor. Profesyonel çekilmiş fotoğraflar, şık tasarlanmış bir villa ve kaliteli malzemeler tabi ki villanın ücretini arttırır.

balayı tatili


Balayı Tatilinde Yapılabilecekler

Her tatilde yapılacaklar standart gibidir. Deniz, kum, güneş. Tatil deyince bu muhteşem üçlü akla geliyor fakat yöresel tatil bambaşkadır. Fethiye kiralık villa modellerinden birini seçip orada konaklarken Ihlara vadisine gitmemek büyük bir kayıp olduğu gibi Kalkan'a gidip oranın yöresel yerlerini gezmemek de boş bir tatil geçirmektir diyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder