22 Ağustos 2020 Cumartesi

Sidney Özel Mekanları

Madame Tussauds Sidney

Madame Tussauds Müzesi Sidney

Hugh Jackman, Wolverine rolünde, şarkıcı Kylie Minogue ve Olimpiyat şampiyonu Cathy Freeman, Avustralya'daki tanınmış müzenin tek versiyonu olan Madame Tussauds Sidney'deki Avustralyalı balmumu figürlerinin birliklerindendir. SEA LIFE Sidney Akvaryumu ve WILD LIFE Sidney Hayvanat Bahçesi arasında Darling Harbour'da yer alan müzede, müşterilerin örneğin dünya şampiyonu kadın sörfçü Layne Beachley ile sörf tahtasına atlayabileceği veya efsanevi Aussie rock'çı Jimmy ile grupta şarkı söyleyebileceği dokuz interaktif temalı alan vardır. Barnes. 70 figür, dünya liderleri, kültürel ikonlar ve müzik ve film yıldızları gibi temalara göre gruplandırılmıştır. Çevrimiçi olarak tek girişli biletler veya karma biletler (diğer dört turistik mekandan herhangi birini içeren) satın alarak "yukarı çıkma" fiyatından 12 A $ 'dan fazla tasarruf edin.

Marble (Mermer) Bar

Viktorya dönemi savurganlığının bir şaheserini deneyimlemek için Marble Bar'da mola verin. 1890 barı, eskiden at yarışı pistinin kazancı üzerine inşa edilmiş başka bir binadaydı, böylece kumar ve Sidney Opera Binası'nda modern zamana paralel olan görkemli kamu mimarisi arasındaki bağlantıyı kurdu. 1970'lerde yıkım tehdidi altında olan barın tamamı - mermer kemerler, renkli cam tavan, özenle oyulmuş ahşap işleri, şehvetli çıplak resimler ve hepsi - Hilton Sidney Hotel'in bodrumundaki şimdiki yerine taşındı. Perşembeden cumartesiye gece canlı müzik vardır.

Middle Harbour, Sidney

Middle Harbour, Sidney

Kumlu koylarda demirlemiş yatlar dışında, Orta Liman'ın yukarı kesimleri, ilk Avrupalıların 200 yıldan daha uzun bir süre önce Port Jackson'ı gördükleri zamanki gibi. Cennet gibi çalılıkların arasına sıkışmış, şehirden sadece kısa bir sürüş mesafesinde sakin banliyöler vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder