15 Ağustos 2020 Cumartesi

Lang Co Plajı, Vietnam

Lang Co Plajı

Lang Co Plajı

Lang Co, nisandan ağustos ayına kadar süren kurak mevsimde, Danang kıyı şeridindeki modern yapıdan, bakir, beyaz, kumlu plajları ve istiridye kulübeleri ve deniz mahsulü tezgahlarıyla kaplı sakin lagünleri ile bir vaha yaratır. Danang'dan gelen en hızlı rota sizi Hai Van tünelinden geçirir ve yolculuktan iyi bir saat koparır, en manzara ise bazen dolambaçlı bir dağ yolunda tüyler ürperten bir sürüşü içerir - ancak Hai'den muhteşem manzaralar için çabaya değer Van Geçidi (Deo Hai Van). Doğu Denizi ve Truong Son Sıradağlarının panoramik manzarası, Vietnam'da benzersizdir. (Yakından bakarsanız Danang'ın ötesindeki Mermer Dağlarını görebilirsiniz.)

Hue'dan Danang'a giden yolculukta uygun bir mola yeri olan Lang Co, Güney Çin Denizi'ne uzanan bir yarımada üzerinde yer alan pastoral bir mezradır. Lang Co Beach, öğle yemeği yemek ve günü geçirmek için iyi bir yerdir ve gerçek güneşe tapanlar için Banyan Tree'de veya onun bütçeye uygun küçük kız kardeşi Angsana'da birkaç gece plaj keyfi planlamayı kesinlikle düşünmeye değer. Lang Co Beach Resort tabelasından Highway 1'e sapın; bu sizi uzun, kumlu plaja götürecektir. Tesisler: yiyecek ve içecek. En iyisi: gün batımı; yürüyüşleri; yüzme.

Laguna Lang Co Golf Kulübü

Laguna Lang Co Golf Kulübü

Yuvarlanan pirinç tarlaları, doğal akarsular, güzel bir sahil ve etkileyici kaya oluşumları, 18 delikli Nick Faldo şampiyona golf sahası ve egzersiz sahasını oluşturan manzaralardan sadece birkaçıdır. Danang'ın 35 km (22 mil) kuzeyinde veya Hue'nin 30 km (18½ mil) güneyinde yer alan golf sahası, Angsana ve Banyan Tree gibi bir golf tatili arayanlar için olsa da bölgede kalmayanlar için kolay bir gidip gelir. aynı sahil koyunu paylaşın. Nongolfers, Angsana ve Banyan Tree tatil beldelerinin spa, restoran, çocuk kulübü, havuzları ve plajını kullanmak isteyebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder