11 Aralık 2019 Çarşamba

FERRARİ WORLD

FERRARİ WORLD

FERRARİ WORLD

FERRARİ WORLD Konumu

Birleşik Arap Emirlikleri, yüksek hızlı hayranlar için en iyi eğlence parkı ve profesyonel yarışçılar olmayı hayal eden turistler. Bu, Ferrari Dünyası (Ferrari dünyası). Park 2010'da açıldı ve hemen dünya çapında ve inanılmaz derecede popüler olarak biliniyordu. Konuklara, dünyaca ünlü yarış sürücülerinden Ferraris'in gelişmekte olan ve test etmeye katılan eşsiz cazibe merkezlerini sunuyor. Cazibe parkı çatılı ve güzel pavyonda, anahatları Ferrari'yi tam olarak simgelemektedir. Eğlence kompleksinin tüm gururu dünyadaki en hızlı pnömatik roller coaster - Formula Rossa, saatte 240 kilometre hızına sadece 4.9 saniyede ulaşıyor Formula Rossa. Ferrari dünyasıyla bağlantılı toplam 20 farklı mekan var: tematik atlı direksiyonlar, interaktif gösteriler, şık otogallery ve hatta gerçek yarış okulu. Turistik mekanların yanı sıra, kapalı parkta konukların hediyelik eşyalar satın alabileceği veya özel hediyeler sipariş edebileceği bir ticaret galerisi bulunur. Parkta İtalyan ve dünya mutfağının birinci sınıf restoranlarının yanı sıra mükemmel bir sinema var, böylece bütün gün burada rahatlayabilirsiniz. Ferrari World, dünyanın en büyük kapalı eğlence parkıdır. 

FERRARİ WORLD


FERRARİ WORLD Yapısı

Yüzölçümü 86 sqkm. Köşkün yüzeyi daha büyüktür ve 200 sq km'dir. Evrenden bile görebilirsiniz. Spor otomobil denilince herkesin aklına ilk gelen markalardan olan Ferrari, günümüzün en prestijli araba modellerini üretiyor. Her ülkeden hatırı sayılır miktarda hayran kitlesi bulunan marka, 1929 yılında Alfa Romeo’nun kanatları altında kurulduğundan beri her geçen yılla beraber spor ve lüks otomobil kavramını bir adım daha ileriye götürüyor. Ferrari, artık sadece tasarladığı otomobiller ile değil, adı ile kurulan eğlence parklarıyla da hız tutkunlarına sesleniyor.
Abu Dabi’de gezilecek yerler konusu açılınca Ferrari World üst sıralarda olmayı sonuna kadar hak ediyor. Her yıl on binlerce Ferrari tutkununu bir araya getiren Ferrari Dünyası, aynı zamanda tüm ailenin birlikte vakit geçirmekten keyif alacağı bir yer. Dünyanın Ferrari üzerine kurulmuş ilk eğlence parkı olan Ferrari Dünyası, Birleşik Arap Emirliklerinin başkenti Abu Dabi’de bulunuyor. Şehrin en popüler bölgelerinden Yas Adası’na (Yas Island) konumlanmış Ferrari Dünyası, Abu Dabi’nin girişinde şehrin ziyaretçilerini karşılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder